c-topp

Bill Gates på Twitter

Det finns några personer i världen som i princip alla hört talas om. Bill Gates är en av dom. Behöver du en påminnelse har han startat Microsoft och är pappa till Windows. Många avskyr honom och andra avgudar honom. De flesta har helt enkelt en åsikt om Bill.

På Twitter har han lyst med sin frånvaro, tills idag. På bara några få timmar har Bill Gates fått över 230 000 följare. Kontot är verifierat av Twitter så det är den äkta Bill Gates som sitter bakom tangentbordet. Om det blir intressant att följa honom eller ej återstår att se. För närvarande är det välgörenhet som gäller och det kanske inte är så konstigt med tanke på det som hänt Haiti sista tiden.

Obekräftade rykten gör gällande att den instabilitet som varit på Twitter idag beror på Bill Gates medlemskap. Säga vad man vill, den här mannen skapar buzz med nästan vad han än gör.

Vill du själv kika på Bill Gates profil på Twitter är det bara att följa länken.

Källa: Halva Internet

Bloggar.se om: , , , , intressant?

intressant?

, , ,

3 Responses to Bill Gates på Twitter

  1. Eric Ceder 2010/01/21 at 19:31 #

    Källa: Halva internet! =) haha, bra där!

  2. Eric Ceder 2010/01/21 at 21:31 #

    Källa: Halva internet! =) haha, bra där!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Så kommer du igång med Twitter - 8 guider | Edvinssons blogg - 2010/02/14

    […] Twitter är ett socialt nätverk för så kallade mikrobloggar där du skriver korta uppdateringar som andra kan ta del av. Du kan samtidigt följa dina vänners uppdateringar eller varför inte någon av de många kändisar som använder tjänsten. Nyligen var en stor nyhet att Bill Gates börjat twittra. […]

Kommentera