c-topp

Kändisar på Twitter

Vid det här laget har du säkert hört talas om Twitter. Om inte kolla gärna in min twitterkategori för att lära dig mer. Själv använder jag Twitter mer och mer samtidigt som jag använder Twitter mindre och mindre.

Kändisar skriver också Tweets

För dig som gillar att ha koll på läget vad gäller kändisar finns det några siter som enbart fokuserar på kändisar och deras tweetande. Här gäller att du är intresserad av främst amerikanska kändisar. Vill du veta mer om olika kändisar på nätet har jag skrivit ett inlägg tidigare om MashCeleb som samlar stora mängder information för dig.

Celebrities That Twitter

Här erbjuds ett flöde från kändisars tweetande. Du ser i realtid de senaste tweetsen och kan även klicka på en kändis får att gå vidare till profilsidan på twitter. Mycket mer än så erbjuder inte den här siten men det kan ändå vara kul att slänga en blick på den ibland. Besök CelebritiesThatTwitter.

Famous Chatter

Här hittar du betydligt mer information om kändisar på Twitter. Du kan skapa egna listor och du kan på flera olika sätt hitta dina kändisar. Ett enkelt sätt är genom kategorier. Välj bara ett område du är intresserad av och en lista presenteras som du sedan kan sortera på några olika sätt. Besök FamousChatter.

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

intressant?

, , ,

No comments yet.

Kommentera