c-topp

Superkoll på dina Twittervänner

Vill du ha tvärkoll på Twitter?

Att ha kolla på vilka du följer samt vilka som följer dig på  Twitter är enkelt i början. Efter en tid märker du att det inte är lika enkelt. Några kanske har slutat tweeta, andra kanske inte följer dig längre fast du följer dom. Listan kan helt enkelt göras lång över saker som är svåra att ha koll på.

Det finns ett riktigt bra verktyg för dig som älskar allt som har med Twitter att göra. Med verktyget kan du göra det mesta vad gäller followers och de du själv följer.

Det är bra om du vill utöka ditt nätverk genom att kika på vilka de du följer själva följer. Du kan som sagt också lista vilka du följer som inte följer tillbaka (Om du nu kör med den strategin, se gärna min lilla krönika om hur jag följer på Twitter.) Med några klick har du fått din hämnd.

För du musen över en person dyker genast en massa information upp som senaste tweeten och en hel del statistik. Det finns så mycket du kan göra att det är svårt att skriva om allt, testa hellre själv genom länken nedan eller kolla skärmdumpen ovan.

Websiten heter Refollow och du kan ansluta till den antingen genom Twitter oAuth eller genom att ange dina inloggningsuppgifter (rekommenderas aldrig).

Vill du läsa om fler tjänster där du kan kolla om någon slutat följa dig på Twitter har jag skrivit om det tidigare. Är du mer intresserad av att hitta personer som kan vara intressanta för dig på Twitter finns ett inlägg om även det.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

intressant?

, , , ,

No comments yet.

Kommentera