c-topp

Får iPhone 5 lätt repor på baksidan?

iPhone 5 är snart här och redan har det börjat komma in rapporter om att baksidan på iPhone 5 är väldigt känslig för repor. Till skillnad mot sin föregångare 4S som hade glas på baksidan återfinns istället aluminium på baksidan av iPhone 5.

9to5Mac berättar om en ägare som mailat Apple’s support och klagat över att det så lätt blev repor på iPhone 5. Svaret blev kort och gott att aluminium beter sig på det sättet oavsett vilken apparat som klätts med det.

Hur viktigt är det för dig med en repfri baksida på din telefon? För mig är det inte speciellt  viktigt med just den biten om man jämför med själva displayen. Och om det är viktigt för dig kommer det säkert finnas många olika väskor och skydd som bevarar telefonen så där ny och fin som när du köpte den. En snikvariant kan vara att köpa vanlig självhäftande plast, klippa till en passande bit och tjoffa fast på baksidan.

På CultOfMac har en forumtråd dragits igång och det verkar som vissa har repor på sin iPhone 5 redan när de tar den ur kartongen.

Inkommande söktermer:

  • iphone 5 repor
  • iphone 5 baksida

, ,

No comments yet.

Kommentera