c-topp

Gratis Latte med din Android

Tillhör du de som tycker att gratis är gott och dessutom gillar kaffe? Råkar du äga en telefon med Android? Då ska du tveklöst ladda hem Wayne’s Coffe applikationen. Givetvis är den custombyggd åt Wayne’s och det syns tydligt överallt. Om du för en stund blundar för det här faktumet är det faktiskt en trevlig liten app, åtminstone om du gillar koffein.

Först väljer du ditt land och därefter stad.

waynes_coffe_android

Det du nu kan göra är att välja något av cafeérna, direkt visas det på kartan och du kan enkelt hitta vägen till koffein-huset.

waynes_coffe_karta

Allvarligt talat inte speciellt upphetsande, eller hur? Det coola med appen är vad Wayne’s kallar ”Special offer”. När jag valde Karlstad som stad och sedan ”Special offer” hämtades mitt första erbjudande hem från nätet och det ser exakt ut såhär:

waynes_coffe_gratis

En gratis latte! Vad jag kan se krävs inget i gengäld heller. Jag behöver alltså bara bemöda mig att promenera dit, visa mitt erbjudande och glad i hågen gå tillbaka med en rykande het latte i min hand. Hur personalen reagerar har jag ingen aning om men det här är något jag måste testa.

Klickar jag på bilden får jag dessutom upp en liten slider som personalen ska dra i för att på så vis ta bort det här erbjudandet för mig. Undrar om ominstallation funkar efter första gratiskaffet eller vilket erbjudande som kommer härnäst. Någon som vet?

Applikationen är testad på en HTC Hero med Android 1.5. För att hitta applikationen går du bara in på market med din mobiltelefon och söker på ”wayne”.

Bloggar.se om: , , , , , , , , intressant?

intressant?

, , , ,

3 Responses to Gratis Latte med din Android

 1. Gambleputti 2009/12/16 at 19:15 #

  Jag har testat och personalen såg lite bekymrad ut. Jag var tydligen nummer två som dök upp på Waynes vid Centralen i Västerås den morgonen. De kände dock till erbjudandet, och att de skulle ta bort det, men däremot var de fundersamma kring hur jag fått erbjudandet och om alla kunde få det, men när jag förklarade att det bara rörde sig om iPhone och Android-telefoner lugnade de sig. Då Waynes är ett franchise-företag var väl den stackars franchisetagaren rädd att var och varannan person skulle dyka upp med dessa erbjudanden.
  Jag har ännu inte fått något nytt erbjudande, och har inte testat att ominstallera appen, men den lämnar väl något spår så man inte kan göra det.

 2. arwengrim 2009/12/17 at 20:03 #

  Tack för den utförliga informationen. Har själv inte hunnit springa in till något Wayne's.

 3. arwengrim 2009/12/17 at 21:03 #

  Tack för den utförliga informationen. Har själv inte hunnit springa in till något Wayne's.

Kommentera