c-topp

Sätt färg på FireFox med Persona

firefox_skinFireFox i alla ära är en otroligt bra browser även om jag själv mer ofta använder Chrome. Plugins är något FireFox är mästare på, det finns ingen annan broswer som är i närheten så bra på det här.

Mer personligt = roligare

Med Persona kan du göra din surfning mer personlig. De flesta av oss gillar nog att byta bakgrundsbilder med jämna (eller ojämna) mellanrum. Varför inte även byta skinn på FireFox lite då och då? Alltså du vinner ingen ny funktionalitet med det men det är faktiskt mer uppiggande än man kan tro att ändra lite färger mot det vanliga.

Den kreativa kan göra sitt eget skin. Den lata hämtar hem färdiga. Skönt när det även finns något för undertecknad, jag är inte alltid speciellt kreativ nämligen. Det finns flera hundra skins att hämta hem, vissa suger enormt andra är helt vansinnigt vackert gjorda. Ska du göra egna skins vill jag gärna flagga lite för det jag skrivit om Photoshop. Här hittar du, om du bläddrar lite, texturer, penslar och annat som passar ypperligt för att göra egna skins.

Exempel på färdiga skins

persona_skin_1

persona_skin_2

persona_skin_3

persona_skin_4

Hämta hem skins och plugin

Själva pluginet Persona

Galleri för färdiga skins till Persona

Bloggar.se om: , , , , intressant?

Källa: The How-To Geek

Inkommande söktermer:

  • firefox bakgrund

, , , , , ,

No comments yet.

Kommentera