c-topp

Ditt eget cafe på Facebook

Spel på Facebook är populärt

Det finns väldigt mycket att göra på Facebook. Att spela spel via Facebook har blivit otroligt populärt. Varje månad kan du läsa att många av de mest använda applikationerna faktiskt är rena spel. Ibland är det skönt att unna sig någon timmes verklighetsflykt.

Cafe World Zyngas nästa stora hit?

Den i särklass största leverantören av spel på Facebook är Zynga. De står bakom titlar som Mafia Wars och Farmville. Vill du läsa mer om Farmville har jag skrivit några inlägg tidigare. Kom igång med Farmville är en bra start.

cafe_world_bild

Cafe World verkar kunna bli Zyngas nästa stora hit. Redan nu spelar 27 miljoner regelbundet varje månad. Spelet påminner väldigt mycket både i stil och spelkänsla om Farmville. Du väljer först om du vill vara man eller kvinna och sedan sätter spelet igång.

Du kan dekorera restaurangen, anställa vänner, laga mat och sälja mat. Precis som i Farmville kostar det pengar att ställa iordning en maträtt och du får sedan pengar när du säljer den. Allt tar olika lång tid att laga och ger också olika intäkter. Cafe World är socialt och för att kunna expandera restaurangen krävs att du har vänner på Facebook som också spelar.

Du hittar Cafe World bland Facebooks applikationer.

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

intressant?

, , ,

No comments yet.

Kommentera