c-topp

Ladda ner julmusik lagligt

Jul + musik = sant

Snart är det jul och tillsammans med julskinka är väl musik något många av oss förknippar julen med. Är du på jakt efter trevlig julmusik att förhöja stämningen med och vill hålla dig inom vad som är lagligt?

Det finns mängder av siter som erbjuder sånt här. MakeUseOf har sammanställt tio källor för att lagligt hämta gratis julmusik. Framförallt handlar det om musik av mindre kända artister och ibland från folket på gatan. Stämningsförhöjande eller juldödande, du bestämmer. Helt klart värt en koll i vilket fall. Vill du hellre se musikvideos strömma ut på din skärm? Kolla mitt inlägg om julmusik och videos online.

feels_like_christmas

Själv testade jag en av siterna, Feels like christmas och musiken är förvånansvärt bra. Att den går att ladda hem som mp3 är också en stor fördel. Lyssna gärna på exempelvis ”Blessed is this holy night” med Janyse. Låter helt ok i mina öron.

Vet du om det finns något motsvarande för julmusik skriven på svenska? Om inte kanske det är en bra ide för någon att sätta igång med och ha klar lagom till nästa jul…

Vill du hellre lyssna på julmusik och kanske se musikvideos via datorn? Kolla inlägget jag gjorde parallellt med detta: Så här lyssnar och kollar du på julmusik gratis.

Bloggar.se om: , , , , , , , intressant?

intressant?

Inkommande söktermer:

  • julmusik gratis
  • julmusik på nätet
  • gratis julmusik
  • gratis julmusik på nätet

, , ,

No comments yet.

Kommentera