c-topp

Synka bilder mellan iPhone, Android, Windows 7 och molnet med Relive

I dag äger många en smartphone och de flesta av oss gillar att fota och dela bilder med de här telefonerna. Kanske har du precis som jag både en iPhone och en Android och ett problem med det är att synka och komma åt alla bilder från dina enheter. Lägg sedan på några datorer dit du laddar in foton från vanliga kameror och kaoset är ett faktum.

Relive är en sk aggregerande tjänst för fotografier och finns till Android, iOS och Windows-baserade enheter. Tjänsten samlar ihop dina bilder från alla dina anslutna enheter. Allt lagras i molnet hos Relive och från där når du dina bilder på ett smidigt sätt. Du kan även få dina bilder från Facebook att hamna där.

Att utforska dina bilder är snyggt och enkelt, det går att sortera på år, månad, vecka och från vilken källa bilderna kommer från. Gissningsvis är det här något som kommer byggas ut allt mer i framtida versioner.

Synka bilder mellan iPhone Android Dator

För att använda Relive (som är helt gratis) måste du ansluta via Facebook. Har du inte konto på Facebook kommer du inte kunna använda tjänsten vilket jag tycker är lite synd.

Jag har inte testat skrivbordsversionen för Windows eftersom det fungerar alldeles utmärkt att titta på bilderna direkt från en webbläsare på valfri dator men för att kunna synka bilder från dator (om du tex lagt in bilder från din vanliga kamera) behöver du installera klienten. Det som är positivt är att Relive är otroligt enkelt att använda. Men det är också det som kanske gör appen lite sämre för somliga. Det finns liksom inga inställningar att grejja med.

Flera av utvecklarna bakom Relive har tidigare utvecklat fotoprodukter för Picasa, HP och Kodak så förhoppningsvis får vi se en bra tjänst bli en helt suverän tjänst framöver.

Besök Relive för att hämta appar till iPhone & Android samt Windows. Det är även här du kommer åt dina bilder från molnet.

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

  • skicka bilder från iphone till android

, , , , ,

2 Responses to Synka bilder mellan iPhone, Android, Windows 7 och molnet med Relive

  1. Johan Ahlin 2012/05/31 at 10:44 #

    Den stora frågan är hur mycket utrymme man får på denna tjänst?

    • Patrik Arwengrim 2012/06/01 at 8:44 #

      Det är en bra fråga. Det framgår nämligen inte alls. Jag gissar obegränsat mer eller mindre just nu. När tjänsten mognat och blivit ännu bättre kommer vi säkert få se olika lägen med olika priser.

Kommentera