c-topp

Betala det du vill för spel till Android

Du har säkert sett rea på spel till Android då och då. En tjänst som bygger vidare på det här konceptet är Humble Bundle där du helt enkelt får tillgång till ett paket med spel och priset, det avgör du helt själv. Ännu trevligare är att du också kan bestämma hur pengarna ska fördelas till utvecklaren, välgörenhet och själva tjänsten i sig.

Betala det du vill för spel till Android

 

Med jämna mellanrum kommer ett nytt erbjudande. I skrivande stund kan du själv bestämma paketpriset för:

Det lägsta du kan betala är 0,01 dollar för alla spelen vilket är ungerfär 6 öre. Om du väljer att betala mer än genomsnittsbetalningen (som ändras med tiden) får du med två bonusspel.

Fördela betalningen för spel till Android

 

En bra detalj är som sagt att du kan välja hur du vill fördela betalningen. Brinner du för välgörenhet kanske alla pengar ska gå dit. Eller så tycker du att utvecklarna är värda rubbet. Kanske gillar du den här tjänsten så mycket att de borde få största delen av kakan? Valet är ditt. Självklart kan du också nöja dig med fördelningen som är standard, den ser du på bilden ovan.

Betalar du för lite får du den här bilden

 

En rolig detalj är om du väljer att gå den snåla vägen och betala under en dollar. Då får du dels en rolig bild innan du betalar och dels tvingas du fylla i en captcha eftersom systemet inte anser att du är mänsklig med en så låg betalning.

Du hittar spelpaketen där du själv bestämmer priset på Humble Bundle. Själva betalningen görs med erkända tjänster som Paypal, Amazon eller Google.

, ,

No comments yet.

Kommentera