c-topp

Gör en tecknad profilbild online

Många av oss använder flera olika sociala nätverk och på de allra flesta av dem finns det möjligheter att lägga upp sin egna profilbild. Något jag definitivt rekommenderar att du gör eftersom det direkt förhöjer intrycket av din profil. Läs gärna även mitt inlägg om varför det är viktigt att presentera sig på Twitter och hur du gör.

Vill du inte synas med din riktiga bild?

Det kan finnas många orsaker att du inte vill ha en äkta bild på dig. Kanske du helt enkelt tycker det känns obehagligt att synas online som ditt äkta jag eller så kanske det känns lite roligare och fräschare med en profilbild som har ett tecknat stuk och som helt enkelt fungerar som ditt alter ego. Anledningarna kan vara många helt enkelt.

Tänk som sagt på att det alltid är trevligare och personligare om du lägger till en profilbild. Även om det råkar vara en tecknad bild som kanske inte ens föreställer dig. Att använda standardbilden för din profil blir tråkigt för dina kompisar och besökare.

Enkelt med Faceyourmanga

Med Faceyourmanga gör du på kort tid en snygg och personlig avatar som passar just dig. Att göra avataren är helt gratis, skulle du bli väldigt förtjust i den kan du dessutom betala för en högupplöst variant, utskrifter etc.

Du som har testat Nintendo Wii känner igen dig direkt. Du som aldrig testat det behöver inte oroa dig. Det är ett väldigt enkelt gränssnitt där du liksom klickar fram en figur som passar dig. Form på ansiktet, typ av ögon, färger osv. När du är nöjd är det bara att låta tjänsten emaila din bild.

Obs: När du ska ange din epost-adress behöver du trycka shift+2 för att få @.

Spana gärna in relaterade inlägg också om du vill hitta fler tips på tjänster online för din profilbild.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

Inkommande söktermer:

 • profilbild
 • tecknad profilbild

, , , , ,

3 Responses to Gör en tecknad profilbild online

 1. Peter Carlberg 2010/11/30 at 14:55 #

  Tufft… inte ett dugg likt men bra ändå
  [IMG]http://bilder.pcguiden.org//files/1/Avatar.jpg[/IMG]

  • Arwengrim 2010/11/30 at 14:56 #

   Cool avatar i vilket fall. Bra initiativ att du visar upp den i kommentarerna också. Det tackar jag för.

   • Peter Carlberg 2010/11/30 at 15:03 #

    så lite så, gjorde en backtrack från min hemsida också

Kommentera