c-topp

10 plugins för Googlevänligt WordPress

Trots att jag håller på med WordPress nästan varje dag var det ganska länge sedan jag skrev något om det. Ofta kommer nya bra plugins och teman ut. I dag hittade jag ett inlägg om 10 st plugins som gör ditt WordPress ännu mer Googlevänligt. Här hittar du tips på några för mig nya plugins.

Dessa plugins jag tänker spana in extra:

Missing SEO Data – Ett plugin som listar de sidor och inlägg som saknar sökmotoroptimering. Utmärkt om du inte haft något SEO-plugin från börjar eller om du ibland slarvat med att mata in data.

SEO Automatic Links – Ett plugin som hjälper dig att nästan automatiskt länka till interna artiklar du skrivit tidigare. Först får du ange nyckelord eller en fras och var de ska länkas. Varje gång du sedan använder det i ett inlägg länkas ordet eller frasen automatiskt dit.

SEO Friendly Images – Hjälper dig optimera de bilder du använder på din blogg. Saknas parametrar som alt och titel på vissa bilder läggs de utifrån de inställningar du gör.

, , ,

2 Responses to 10 plugins för Googlevänligt WordPress

  1. Internetblogg 2011/09/12 at 12:37 #

    Allt som allt är ju de här tio pluginsen någonting som är värt att ha, om inte annat för att det underlättar arbetet avsevärt. Tack för tipsen!

  2. Stihovi 2013/03/04 at 15:49 #

    Det skulle vara intressant att läsa om vilka plugins du använder på denna sida.

Kommentera