c-topp

10 Riktigt snygga gratisteman för WordPress

Den här bloggen körs på WordPress, det absolut vanligaste systemet för bloggare som har sin egen server eller webhotell. Har du en blogg som inte körs på det här sättet vill jag verkligen rekommendera dig att byta till något eget. Med den svenska versionen av WordPress behöver du dessutom inte krångla något med att lägga till språket i efterhand. Du får full kontroll över alla tillägg och funktioner, du får även möjligheten att använda ett helt eget domännamn. Något du dessutom får är möjligheten att hämta hem tusentals färdiga teman eller designs för din blogg.

wordpress_tema

Dags att byta kläder på din wordpressblogg? Designfreebies har letat upp 10 riktigt snygga teman för WordPress som dessutom är gratis. Det är egentligen ofattbart att du gratis kan hämta hem och använda såhär högklassiga produktioner. Självklart tjänar de som erbjuder teman något på detta. De får exempelvis stora mängder trafik till sin egna blogg.

Jag har tidigare skrivit om WordPress och teman. Extra intressant för dig som är ute efter ett tema är nog mitt inlägg om 6 siter som tillsammans erbjuder flera tusen mer eller mindre snygga teman.

Här kommer återigen en bra video som visar hur du installerar ett tema (på engelska):

Bloggar.se om: , , , , , , , , intressant?

, , , , ,

One Response to 10 Riktigt snygga gratisteman för WordPress

  1. bloggare på icedaniel.se 2009/07/16 at 18:36 #

    Riktigt snygga faktiskt !

Kommentera