c-topp

Fujitsu stylistic Q550 – Lifebook4Life år 2

Ungefär vid den här tiden förra året blev jag antagen till ett projekt, Lifebook4Life. Projektet blev tydligen en framgång för Fujitsu och därför fortsätter det en runda till. Tio av oss som var med föregående år fick nöjet att vara med igen. Dessutom får vi möta 30 nya ansikten. Projektet går kort ut på att under sex veckors tid testa lite olika utrustning och lösa några uppgifter av blandad karaktär.

Glädjande för året är att förutom jag själv återfinns @jocke och @swartling med bland testarna. Det ska bli extra intressant att följa just dom eftersom båda normalt sett använder Mac.

Den här gången fick jag en Stylistic Q550 vilket är en platta kort och gott. Den jag fick har Windows 7 installerad men jag har sett många på nätet som experimenterat med att lägga in Android på den. Finns tiden kommer jag nog göra ett test med det själv också.

Själva slaten och resten av innehållet i kartongen.

Q550 sedd från dess högra sida.

För fler bilder besök mitt inlägg om Stylistic Q550 på Lifebook4Life’s blogg. Här kan du även läsa om mina första intryck över vad jag tycker är bra och dåligt.

Joakim Jardenberg skriver om sin Lifebook. Här hittar du även en unboxingvideo som till skillnad från de flesta faktiskt var helt ok att kika på.

, ,

No comments yet.

Kommentera