c-topp

Bad Piggies (från skaparna av Angry Birds) till Android och iOS släpps idag

Angry Birds från Rovio är nog ett spel de allra flesta känner till. Vi har sett Angry Birds till Android, iPhone, datorer och faktiskt även som brädspel och gosedjur. Då var det fåglarna vi hjälpte från elaka grisar som konstant stal ägg.

Nu kommer Bad Piggies och rollerna är omvända. Den här gången ska du hjälpa grisarna att faktiskt stjäla fåglarnas ägg. Eftersom grisar (åtminstone i den här världen) inte har ben att prata på behöver de hjälp och det är här du kommer in. Bygg fordon åt grisarna med allt från däck på båda sidor fordonet till helikopterliknande skapelser för att nå kartan som visar var äggen är.

Vid första anblick verkar det här bli riktigt roligt och det går att bygga fordonen på flera sätt för att klara en bana. Testa din kreativitet och hjälp grisarna vinna över fåglarna med Bad Piggies.

I skrivande stund finns Bad Piggies gratis för Android och under dagen förväntas det även komma till iPhone/iPad.

, , , ,

One Response to Bad Piggies (från skaparna av Angry Birds) till Android och iOS släpps idag

  1. Internetblogg 2012/11/06 at 13:31 #

    Oh! Jag håller med om att det här faktiskt ser riktigt roligt ut. Och för mig som faktiskt har tröttnat rätt rejält på Angry Birds så kan det här vara en trevlig omväxling i tillvaron. Frågan är väl helt enkelt hur mycket man kommre att kunna göra i spelet och hur långt det är men jag förväntar mig nästan att de komemr att släppa expansioner som förlänger spelet och ger fler valmöjligheter.
    Tack för att du tog upp det här, verkar som att det har flugit under min radar.

Kommentera