c-topp

Google Chrome: Nu för Mac & Linux samt tillägg!

Google verkar ha en intensiv vecka. Igår skrev jag om hur Google utvecklat sina sökfunktioner. Idag är det alltså dags för några nyheter vad gäller webläsaren Google Chrome.

Har du aldrig hört talas om Google Chrome tidigare? Det är helt enkelt Google’s egna webläsare. Det mesta som kommer från företaget är snabbt och har minimal design. Chrome är inget undantag och för mig har deras webläsare blivit standardvalet.

Idag presenterades tre nyheter för Google Chrome:

Vill du läsa om hur du kommer igång med extensions för Google Chrome kan du läsa mitt separata inlägg.

Jag har tyvärr ingen Mac själv och har därför inte haft möjlighet att testa något. Förhoppningsvis är browsern precis lika snabb och bra med OS X som den är för Windows. Har du Mac och har testat? Lämna gärna en kommentar. Videon nedan visar hur det ser ut på mac och jag tycker onekligen det verkar snabbt där.

Bloggar.se om: , , , , , , , , intressant?

intressant?

, , , ,

4 Responses to Google Chrome: Nu för Mac & Linux samt tillägg!

 1. Scary Mary 2009/12/09 at 10:14 #

  Jag använder Google Chrome för Mac och gillar det! Firefox har blivit sjukt segt medan Safari fungerar bra. Chrome har dock inte hängt sig en enda gång under några veckorsanvändning. Saknar tillägg och nyckelord- annars är jag mycket nöjd!

 2. arwengrim 2009/12/10 at 0:18 #

  Kul att det verkar funka bra för Mac också! Tillägg verkar inte vara långt undan för Mac heller.

 3. mikaelf 2009/12/15 at 3:30 #

  Saknar verkligen 1password-tillägget, men annars använder jag Google Chrome dagligen. Funkar väldigt bra och är ruskigt snabbt!

 4. arwengrim 2009/12/15 at 11:19 #

  Exakt. Det är just snabbheten som är så trevlig. Verkar även som det dimper in ganska många tillägg just nu. Förhoppningsvis kommer alla ens favoriter att finnas ganska snart.

Kommentera