c-topp

Missa aldrig spelrea på Steam med SteamAlerts

Jag köper i princip bara spel på Steam numera och eftersom jag inte spelar så mycket längre är jag inte lika villig att betala fullpris för spel som jag en gång var. Om du någonsin använt Steam för att köpa spel själv vet du säkert också om att de ibland har rea på spel. Vissa gånger med otroliga sänkningar.

Problemet är dock att det är lätt att missa alla dessa reor eftersom de pågår varje dag och spelen som reas ut byts ut varje gång. Med SteamAlerts kan du enkelt hålla koll på när ditt favoritspel är extra billigt. En riktigt smidig funktion är att du kan sätta ett maxpris för vad du är villig att betala för ett spel. När spelet reas ut och kostar mindre än ditt maxpris skickas e-post till dig. Perfekt om du har lite tålamod men ändå vill köpa vissa spel.

Historik över rea på Skyrim

Tips: Skriv in det spel du vill ha koll på när det går ner i pris. Klicka på ”history” enligt bilden ovan. Då får du upp en graf som visar vad spelet kostat vid vissa tidpunkter. Det här ger en bra fingervisning om hur lågt pris du kan förvänta dig vid nästa rea.

Bevaka rea på Skyrim

På bilden ovan har jag satt ett larm som skickar e-post till mig när Skyrim kostar 25 euro eller mindre. Som du kan se på grafen är det vid den nivån rean varit på tidigare. Att sätta 10 euro kanske betyder att jag får vänta flera år innan jag får ett mail om det.

En annan bra funktion är att du får en egen personlig länk när du sätter din första bevakning. Om du besöker den länken får du upp en lista på samtliga spel du bevakar och du kan även ta bort en eller flera av dom.

Bevaka rea på spel med SteamAlerts.

, ,

No comments yet.

Kommentera