c-topp

Ladda ner Adobe Photoshop CS2 gratis

Photoshop är en av de mest kända kommersiella mjukvarorna för bildbehandling. Jag har tidigare delat med mig tips och tricks för Photoshop och är en flitig användare. En nackdel med Photoshop är priset. Det kostar många tusenlappar för senaste versionen.

För dig som kanske bara använder Photoshop ibland eller som vill komma igång och lära dig finns det nu möjlighet att helt gratis ladda hem Photoshop direkt från Adobe. Det rör sig om version CS2 som har några år på nacken men för normal redigering duger den här versionen väldigt långt. Som om det inte var nog kan du faktiskt ladda hem all mjukvara från CS2-serien gratis som exempelvis: Acrobat Pro, Illustrator och Premiere.

Hämta Adobe Photoshop och andra mjukvaror i CS2-serien direkt hos Adobe.

, ,

2 Responses to Ladda ner Adobe Photoshop CS2 gratis

 1. Danil 2013/03/19 at 18:53 #

  Om de vore så väl! Vad som är gratis eller inte har diskuterats när det gäller denna öppna sidan där man kan ladda hem produkter från CS2 -serien till synes helt gratis. Det är sällan något faktiskt är helt gratis och min teri och logik säger mig dock något annat. Det är anärkningsvärt att Adobe lagt upp dessa länkar på en egen sajt, för när det detta scenariot så är det inte helt gratis, De skrvier ju själva på sajten följande:

  ”Adobe strongly advises against running unsupported and outdated software. The serial numbers below should only be used by customers who legitimately purchased CS2 or Acrobat 7 and need to maintain their current use of these products.”

  Adobe har stängt servern för registrering av produkter ur CS2-serien pga tekniska problem etc. Och att Det är för dem som köpte CS2-Serien och fortfarande använder de produkterna.

  Fast och andra sidan så är deras agerande att länka materialet på sajten något att undra över. Men de står ju heller inte om det faktiskt är gratis. Något kluven till det här….

  • Patrik Arwengrim 2013/03/19 at 23:46 #

   Tack för din utförliga kommentar, Danil. Jag håller med dig, det är inte helt enkelt att ta ställning till det. Det blev en liten diskussion på google+ om det när jag publicerade inlägget som är liknande det du reflekterar över: https://plus.google.com/112544994187550082484/posts

Kommentera