c-topp

750 fria ikoner inklusive .psd

Gillar du att laborera med Photoshop och kanske i synnerhet att göra ikoner är det alltid trevligt med en grund att utgå från.

Smashing Magazine har tagit fram inte mindre än 750st ikoner som du får använda fritt oavsett om det är för privat eller kommersiellt bruk. Det finns några sådana här samlingar som har liknande villkor men det är ändå inte ofta man gratis får tillgång till ett så omfattande arbete som detta.

Och som sagt, det följer alltså även med .psd som är uppbyggda med lager så att du själv kan modifera om de färdiga ikoner och kanske titta lite på hur de är gjorda. Att titta på hur andra gjort är ett riktigt bra sätt att lära sig photoshop på förövrigt.

Det finns en mängd ikoner som är indelade i fyra huvudteman: Ikoner för webben och webgränssnitt, ikoner med en mängd olika flaggor (bl.a. Sverige), ikoner för sociala nätverk och slutligen ikoner för tangentbord.

Du hittar inlägget och nedladdningslänk om 750 ikoner på Smashing Magazine här. Vill du ladda ner ikoner direkt gör du det här. Slutligen, om du vill ha ikonerna i .psd-format så du kan editera dem själv hämtar du dem här.

Jag har tidigare skrivit om ikoner. Bla: 154 neonlysande ikoner för sociala nätverk samt skriv med web 2.0 ikoner.

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

intressant?

Inkommande söktermer:

  • ikoner

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention 750 fria ikoner inklusive .psd — arwengrim -- Topsy.com - 2010/05/04

    […] This post was mentioned on Twitter by Patrik Arwengrim. Patrik Arwengrim said: 750 fria ikoner inklusive .psd – http://bit.ly/9uoAnQ #nybloggat […]

Kommentera