c-topp

Sammanfattning v.0940

Sammanfattning

Hösten är här vilket innebär kyla och mörker. För varje dag som går nu när vi närmar oss vintern kan man mer och mer sitta framför datorn med fläckfritt samvete. Själv tänker jag jobba hårt under hösten för att fortsätta leverera. Ett stort tack till er som via mail eller twitter skickat lite beröm. Det är ni som driver mig till att fortsätta skriva!

Nytillkommen läsare?

För dig som är nytillkommen läsare tänkte jag presentera några ord innan sammanfattningen följer. Den här bloggen startades i april 2009 och handlar primärt om internet och allt roligt som finns här. Du kan följa den via RSS eller Facebook. Jag finns även på Twitter och du får gärna följa mig. Vill du veta mer om mig?

Inläggen under vecka 40

100 populära YouTubeklipp på 4 minuter – På fyra minuter får du se ett videomontage med 100 av de mest populära klippen på youtube någonsin.

Dela på nätet: Viktigt, roligt och belönande – Kanske ett av de viktigaste inläggen jag skrivit. Du som läsare har ett stort ansvar i att föra saker vidare och du kan tjäna på det också.

Fullständig koll på dina TV-Serier – Gillar du tv-serier är MyTVShows oumbärligt. Den ultimata hjälpredan för serier helt gratis.

2 Bakgrundsbilder som gör dig upptagen i timmar – Varje gång man tittar på de här bilderna ser man en ny detalj.

Udda Twittrande nr1 – Exempel på udda twittrande. I ett av fallen räddades ett liv.

Social Media hett för e-handeln – Webshopparna har insett vikten av social media. Här presenteras färsk statistik.

Roliga namngeneratorer på nätet – Behöver du ett speciellt namn för ett speciellt sammanhang på nätet?

4 sätt att kolla om någon slutat följa dig – Vill du veta om bästa polaren fortfarande följer dig på Twitter? Det finns verktyg som automatiskt gör jobbet åt dig.

Skriv ddn ɥɔo ɹǝu överallt – Behöver du av någon anledning skriva upp och ner finns ett utmärkt verktyg som hjälper dig.

Massor av bra program till Android – M3 har listat 101 bra applikationer till Android. Jag kommenterar och rekommenderar de jag använder.

Inkommande söktermer:

  • namngenerator
  • namn generator

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Kommentera