c-topp

Sammanfattning v51

Vintertider och juletider. Det märks nog överallt. På Twitter kan man se hur glada människor julstökar och hur mindre glada människar panikartat letar julklappar. Själv har jag hunnit gjort några inlägg och flera av dem går i julens tema. Här följer en sammanfattning:

Trasig hårddisk? Gör en robot! – Har du en gammal hårddisk? Varför inte släppa lös kreativiteten och skapa ett konstverk av den?

Klä din skärm med julens bakgrundsbilder – För optimal julstämning är byte av bakgrundsbild till något mer juligt nästan ett måste. Här får du några tips.

Singla slant online – Kanske inte det nödvändigaste någonsin men bra om du och någon annan vill singla slant på nätet utan möjlighet till fusk.

Gratis Latte med din Android – Sugen på gratis kaffe? Skaffa en Android (ok det funkar till iPhone också)

Bli videoklippshjälte med Vidque – Letar du efter en samlingsplats för videoklipp som inte bara har klipp från Youtube? Vidque är en av dem.

Inspiration för domännamn – Sitter du och förgäves försöker komma på ett bra domännamn? Här finns några verktyg som kan hjälpa dig.

MashCeleb – Samlingsplats för kändisskvaller – Gillar du kändisar och deras påhitt? Ett bra ställe att starta är MashCeleb.

,

No comments yet.

Kommentera