c-topp

Idag firar arwengrim.se 1 år!

För precis ett år sedan skrevs det allra första inlägget på den här bloggen. Det känns oerhört kul att faktiskt kunna passera denna milstolpe. Många bloggare slutar efter bara några månader.

413 inlägg har jag hunnit skriva. Vissa har varit korta och andra långa. Ibland har jag inte haft tid att skriva något på flera dagar och ibland har det blivit flera på en dag.

Den här bloggen har jag enbart för att jag tycker det är kul att dela med mig av information jag själv tycker är intressant. Jag har fått flera tackmail och några av er har också visat sin uppskattning genom att lämna en kommentar. Det är exakt sånt här som får mig att fortsätta skriva: Känslan av att ni finns där ute, läser vad jag skriver och ibland visar det.

Under det här året har jag knutit många kontakter. Några av er läsare har jag numera nästan daglig kontakt med via mail, telefon och msn. Tack vare bloggen har jag också blivit involverad i flera fritidsprojekt, flera med hög potential. Vad som händer med dem i framtiden blir spännande att se.

Förhoppningsvis kommer jag kunna bjuda på minst lika många inlägg under mitt andra bloggår. Framöver planerar jag att återigen byta design, inte för att jag måste utan för att det är roligt. Gillar du min blogg uppskattar jag verkligen om du vill hjälpa mig genom att tipsa dina vänner om saker du läser på den här bloggen som är intressant.

3 Responses to Idag firar arwengrim.se 1 år!

 1. Minett 2010/04/27 at 9:26 #

  Grattis! Tack för en bra blogg!

  /Minett

 2. BosseWeb 2010/04/27 at 21:26 #

  Grattis!
  Tack för ett antal gosiga tips under året och lycka till med nästkommande år!

 3. Manou 2010/05/06 at 15:06 #

  Missade att gratta på dagen. Jag gör det nu om det nu inte för sent. Grattis grattis! hoppas du får ett bra bloggår!

Kommentera