c-topp

uTorrent Beta som egen klient till Android

uTorrent, eller μTorrent som den egentligen heter är en omtyckt och populär klient för sk. torrents. Nu finns klienten i betaversion till Android vilket innebär att du inte längre behöver en dator för att ladda ner torrent, det går alldeles utmärkt direkt från telefonen.

Du kan välja mellan att ladda ner filer som uTorrent själva rekommenderar eller lägga till egna samt ladda ner med hjälp av RSS. Det finns massor av lagligt material att ladda ner även om många nog främst använder torrents i andra syften. Ett exempel på en laglig torrent är filmen från årets SSWC, Sweden Social Web Camp.

Kolla noga igenom inställningarna och har du inte obegränsat med mobil data kan det vara smart att enbart köra klienten när du är ansluten till WiFi. Jag gissar också på att det här är en rejäl batterisugare men klarar du dig inte utan torrents ens på resande fot kan det här vara lösningen för dig. uTorrent för Android är i dagsläget gratis men det ser ut på beskrivningen som den kommer kosta pengar i framtiden.

Här hittar du uTorrent till Android och vill du hellre fjärrstyra uTorrent på datorn hemma med Android hittar du den appen här.

Inkommande söktermer:

  • ladda ner film till samsung galaxy s3

, , ,

No comments yet.

Kommentera