c-topp

Facebook har haft problem senaste dagarna

Facebook bekräftar problem

Har du märkt att Facebook varit konstigt senaste dagarna? Vissa har haft problem med att logga in, andra har tappat kopplingar med externa anslutningar till andra nätverk. Det har tydligen tom förekommit att statusuppdateringar totalt försvunnit. För några dagar sedan skrev jag att Facebook passerat 300 miljoner användare. Att bli såhär stora innebär tydligen kapacitetsproblem.

Själv har jag på min fansida haft problem att lägga in länkar på det sätt jag vill. Normalt sett när man lägger till en länk fylls rubrik automatiskt i. Dessutom får man välja en miniatyrbild för att representera inlägget. Till och från har det här inte fungerat och jag började bli fundersam om det var något hos mig som strulade, så var tydligen inte fallet.

Nu har Facebook via Cnet bekräftat att det är ett internt problem och att de arbetar för högtryck med att lösa det.

Bloggar.se om: , , , , , intressant?

intressant?

, , ,

5 Responses to Facebook har haft problem senaste dagarna

 1. Beautycave 2010/09/07 at 17:24 #

  Jag har problem med att få med en miniatyrbild till mina länkningar. Länkar jag till t.ex tradera eller andra hemsidor funkar det. Men länkar jag till min bloggadress kan jag välja bild, men ingen kommer upp. Länkar jag till några inlägg på bloggen funkar det endast på några inlägg, inte alla.. Är det också ett internt problem tror du? Aldrig haft några problem innan…

  Susanne

 2. Anonym 2010/09/09 at 5:18 #

  Ett kanon-tips. Det där med img src :)

  • Arwengrim 2010/09/09 at 6:52 #

   Ja ok. Detta kom via dig. Så det så! :)

 3. Susanne Frithiof 2010/09/22 at 18:54 #

  Ja problem är väl det minsta. Helt plötsligt slutade det fungera och nu när jag försöker logga in hittas inte ens webbsidan…..

Kommentera