c-topp

Ladda hem och byt tema i Windows 7

byt-tema-windows-7

Visste du att Microsoft erbjuder flera teman till Windows 7 helt gratis? Jag har sett det någon gång men aldrig riktigt orkat sätta mig in i det. Normalt sett byter jag bakgrundsbild och sen får det vara bra.

windows-7-teman-galapagos-diffusion

Häromdagen läste jag en nyhet om att Microsoft släppt ytterligare tre teman för nedladdning: Galapagos, Diffusion och Serbiska landskap. Efter att ha tagit en titt kan jag kan varmt rekommendera ett besök till Microsofts webbplats för Windows 7-teman.

Att installera ett tema från Microsoft är enkelt.

Klicka helt enkelt på “Hämta” för det tema du vill ha. När filen laddats hem är det bara att starta den och temat installeras och aktiveras direkt. Därefter startas temahanteraren där du kan växla mellan alla teman du har installerade. Du kan också göra anpassningar som att byta färg på ramar och mycket annat härifrån.

windows-7-temahanterare

Om du vill hitta temahanteraren vid ett senare tillfälle är det också enkelt. Högerklicka bara någonstans på ditt skrivbord och välj “Anpassa” enligt bilden nedan.

windows-7-hitta-temahanteraren

Är du bara intresserad av att byta bakgrundsbild har jag skrivit och tipsat om dem vid flera tillfällen tidigare.

Inkommande söktermer:

  • windows bakgrundsbilder
  • windows 7 teman gratis
  • bakgrundsbilder gratis

, , ,

One Response to Ladda hem och byt tema i Windows 7

  1. Internetblogg 2011/05/11 at 13:19 #

    Hm, då kommer frågan om det faktiskt finns teman som ser tillräckligt snygga ut fö® att man faktsitk ska vilja byta. Ska ta och undersöka den saken.

Kommentera