c-topp

Seesmic Look – En snygg och annorlunda Twitterklient

Ännu en Twitter-klient, eller?

Seesmic släppte för några dagar sedan ännu en klient för Twitter. Nuförtiden höjer man inte speciellt mycket på ögonbrynen för en sån sak. Det finns en uppsjö av klienter som är både webbaserade och sådana som installeras på datorn. Den här gången var det dock en ganska annorlunda Twitter-klient som kom fram. En snygg och väldigt lättanvänd sådan.

Ögonfröjd

Applikationen är optimerad för Windows 7 och rent grafikmässigt tycker jag verkligen den är riktigt snygg. Förutom att du givetvis kan följa ditt eget flöde har Seesmic lagt in olika kategorier, intressen och annat som gör klienten ännu mer intressant. Att använda applikationen är i sig också en positiv erfarenhet. Det finns få knappar och de som presenteras sitter logiskt och känns användbara.

Utforska Twitter

Ett problem med en ordinär Twitter-klient är att den i regel är ganska bunden till dig själv. Visst du kan göra sökningar och annat men gränssnittet lockar i regel inte till det. Man håller sig helt enkelt till sin egna lilla sfär på Twitter.

Med Seesmic look ändras det här. Gränssnittet bjuder verkligen in till att kolla vad som finns bortom det egna flödet. Jag gillar Seesmic look såpass mycket redan att jag faktiskt slagit på skärmen till min bärbara som numera står intill min stora skärm. På den bärbara skärmen kör jag Seesmic look och får en riktigt bra överblick av vad som händer på Twitter, både inom min egna sfär men också långt utanför den.

Du kan läsa mer om och hämta Seesmic look här.

Bloggar.se om: , , , , , , intressant?

intressant?

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Utforska Twitter på ett annorlunda sätt med Seesmic look — arwengrim -- Topsy.com - 2010/01/27

    […] This post was mentioned on Twitter by svartling, Patrik Arwengrim. Patrik Arwengrim said: Seesmic look: Gör Twitter snyggt för dig med Windows. http://bit.ly/dAEB68 Nytt inlägg. #svpt […]

Kommentera