c-topp

Pokersidor online – hitta de bästa rummen enkelt

För några år sedan var Poker på nätet en riktigt stor fluga. Det skrevs om fenomenet överallt i media och antalet siter fullkomligen sprutade fram. När media tappade intresset till viss del fanns fortfarande pokerspelarna kvar. Mängder av människor spelar fortfarande poker dagligen på nätet.

Min fru och jag missade det här tåget men bestämde oss för att sätta oss in i poker under semestern. Ganska snart insåg vi att det inte är helt enkelt att välja vilken site man ska spela på. Alla ger olika bonusar. Vissa har fler svenskar som spelar än andra osv. Lyckligtvis finns det flera siter som betygsätter och informerar om de här olika sk. ”pokerrummen”.

En av siterna som är svensk heter pokerspel.org och presenterar ett urval av de mest populära pokerrummen. Förutom information om bonus finns även ett betyg samt en kort sammanfattning på svenska för vart och ett av rummen. Här kan du läsa mer om hur de bedömer pokersidor.

Ett riktigt användbart verktyg är deras pokeroddskalkylator som enkelt kan hjälpa dig ha koll på olika odds beroende på förutsättningarna. Givetvis är inte det här ett verktyg du kan sitta och använda medans du spelar live men det är ett riktigt bra verktyg för dig som i förväg vill försöka få koll på om du ska lägga dig eller ej i vissa givna lägen.

Det finns även en blogg (som visserligen är lite dåligt uppdaterad på sista tiden men som ändå ger bra information), tips och tricks, plats för att ställa frågor, nybörjarhjälp mm.

Vill du lära dig mer om poker och vilka pokerrum som gäller besöker du www.pokerspel.org.

, ,

No comments yet.

Kommentera